Reserveer je taxi bij ons

Boek een taxi

Taxi AttentTaxi Attent Hengelo is al vele jaren een toonaangevend taxibedrijf uit Overijssel in Nederland denk aan gebieden als:

Almelo, Enschede, Beckum, Bentelo, Boekelo, Borne, Bornerbroek, Delden, Denekamp, Deurningen, Eibergen, Enter, Haaksbergen, Hengelo, Hengevelde, Hertme, Lochem, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Saasveld, Vriezenveen, Weerselo, Wierden, en Zenderen.

Taxi Attent Hengelo doet er alles aan om onze klanten de best mogelijke ritten te bieden binnen hun voorstedelijke locaties. Wij bieden vaste transparante, goedkope tarieven van en naar uw bestemming.

Taxi Attent Hengelo biedt ook vaste ritten aan voor schoolvervoer, zorgvervoer en werkvervoer en toont zo ook haar betrokkenheid bij de gemeenschap. Gaat u met vakantie dan is het soms wenselijk of voordeliger om met de taxi naar Schiphol te gaan. Hiervoor bieden we ook luchthavenvervoer aan.

Voor meer informatie kunt u ons altijd een mail sturen of bellen. We verwelkomen uw feedback, zowel positieve als negatieve, evenals alle andere ideeën die u ons kunt geven om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. We kunnen uw suggesties gebruiken om onze chauffeurs te helpen om de standaard te handhaven die onze klanten zijn gaan verwachten.

Aarzel niet om de andere delen van de Taxi Attent Hengelo website te verkennen, zodat ualle informatie kunt verzamelen die u nodig denkt te hebben om uw taxibedrijf te kiezen. Kunt u de informatie die u zoekt daar niet vinden, neem dan contact met ons op. We zijn ervan overtuigd dat hoe meer u weet, hoe groter de kans is dat u ervoor kiest om met Taxi Attent Hengelo te gaan reizen.

We bieden snelle en gemakkelijke service met een handige reservering via onze website. Voor wie dat liever heeft, kan er ook gebeld worden. Onze topchauffeurs staan voor u klaar.

Bij Taxi Attent Hengelo hoef je nooit alleen in de sneeuw of in het donker naar huis te gaan.

Dus neem vandaag nog contact met ons op om uw taxirit te boeken!

Type diensten

Wat wij bieden

Taxivervoer
Wij brengen u altijd op tijd waar u ook heen wil
Busvervoer
Naar de Efteling met de hele familie?
Luchthaven Vervoer
Goed voorbereid op uw vlucht